Dimağ Çağıner: Girne Antik Limanı çok güzel oldu

KITOB Başkanı Dimağ Çağıner, Girne Antik Limanı’nın çok güzel olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Çağıner, “Bu ülkede yanlış çok şey var ama güzel şeyler de çok. Birlikte başarabiliriz yeter ki ülkeyi ve birbirimizi sevelim ve sahip çıkalım” dedi.

Dimağ Çağıner: Girne Antik Limanı çok güzel oldu
21 Nisan 2024 Pazar 11:49

banner9

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB) Başkanı Dimağ Çağıner, sosyal medya hesabından Girne Antik Limanı’nın yenilenme çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Girne Antik Limanı’nın çok güzel olduğunu ifade eden Dimağ Çağıner, “Eksiklikler var ama daha güzel yapma niyeti de var. Girne yeniden doğdu. Bu kanayan yarayı kapatmak için irade koyan başta Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’na ve müsteşarı değerli dostum Serhan Aktunç’a teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Limana sahip çıkan ve devamı niteliğindeki kordon boyunu da yenilemeye başlayan Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’a da teşekkür eden Çağıner, açıklamasının devamında şunları söyledi: “Bu ülkede yanlış çok şey var ama güzel şeyler de çok. Birlikte başarabiliriz yeter ki ülkeyi ve birbirimizi sevelim ve sahip çıkalım.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.