Güzelyurt’ta iş kazası

Güzelyurt’ta elektrik direğini kamyonete taşınırken meydana gelen iş kazasında bir kişi yaralandı. İkamet izinsiz bir kişi ise tutuklandı.

Güzelyurt’ta iş kazası
23 Mart 2024 Cumartesi 11:18

banner9

Polis Basın Bültenine göre , dün sabah Güzelyurt’ta Kıbrıs Türk Elektrik Kurumuna ait depo içerisinde, dokuz metre uzunluğundaki elektrik direği vinç yardımı ile kamyonete yerleştirilirken, direk Hasan Ergel’İn (E-28) yüzüne ve sağ omuz kısmına çarptı.

İş kazasında yaralanan Hasan Ergel sevk edildiği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisinin ardından taburcu edildi.

İKAMET İZİNSİZ BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Dün, ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen kontrol ve denetimler sonucunda, ülkede yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen bir kişi tutuklanarak aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.