Ne Bir Açıklama, ne Yorum! Yöneten de Yok, Yönetmeye Niyeti Olan da! Saldım Çayıra Mevlam Kayıra!”"

Ne Bir Açıklama, ne Yorum! Yöneten de Yok, Yönetmeye Niyeti Olan da! Saldım Çayıra Mevlam Kayıra!”"
23 Mart 2022 Çarşamba 17:00

banner9

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, akaryakıtta satışında yaşanan kriz ardından gelen zammı değerlendirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erhürman "“Paramızla rezil oluyoruz”…Hükumet: Tıs yok! Ne bir açıklama, ne yorum! Yöneten de yok, yönetmeye niyeti olan da! Saldım çayıra Mevlam kayıra!”" ifadelerini kullandı.

Erhürman'ın  paylaşımı şöyle:

“Benzinciler Birliği: “ Son altı aydır her fiyat değişiminde bu yaşanıyor”. Yani iddia, akaryakıtın pahalı olacağı bilindiği için tedarikçi zammı bekliyor… Tedarikçi: “Gemi fırtına nedeniyle gecikti. O nedenle yeterli akaryakıtı tedarik edemedik”. Kuyruklarda beklemek zorunda kalan yurttaş: “Paramızla rezil oluyoruz”…Hükumet: Tıs yok! Ne bir açıklama, ne yorum! Yöneten de yok, yönetmeye niyeti olan da! Saldım çayıra Mevlam kayıra!”


Etiketler; #tufan erhürman

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.