Gazimağusa-Karpaz anay olunda dün geç saatlerde kaza...

Gazimağusa Karpaz ana yolunda dün gece saat 23.30 sıralarında araç sürücüsünün dikkatsizliği sonucu diğer şeride geçerek ters istikametten gelen araca çarpmasıyla kaza meydana geldi. Kazada, her iki aracın sürücüsü yaralandı.

Gazimağusa-Karpaz anay olunda dün geç saatlerde kaza...
24 Nisan 2024 Çarşamba 14:40

banner9

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, , Andreı Ozernyı (E-43), LB 962 plakalı salon araç ile Karpaz’a doğru seyrettiği sırada, Boğaz Otel önlerinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçti ve o esnada Gazimağusa’ya doğru seyreden Fatih Kalma (E-46) yönetimindeki LG 363 plakalı aracın sağ ön kısmına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan Andreı Ozernyı ve Fatih Kalma, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavilerinin ardından Kalma, taburcu olurken, Ozernyı sol kaburgalarında tahribat ve akciğer yaralanması nedeniyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek, müşahede altına alındı. 

Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.