Gönyeli’de bıçaklama…

Gönyeli’de, ülkede kaçak olduğu da tespit edilen 22 yaşındaki M.A.B., kavga ettiği A.T. ile kavgayı ayırmaya çalışan C.A.’yı bıçakla yaraladı.

Gönyeli’de bıçaklama…
25 Nisan 2024 Perşembe 13:58

banner9

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün sabah saat 03.30 sıralarında M.A.B.(E-22), kavga ettiği A.T.(E-21)’yi bıçak ile kafasının arka kısmından; kavgayı ayırmaya çalışan C.A.’yı (E) ise sağ elindeki iki parmağı, dirseği, göğsü ve ayağından yaraladı.

A.T. ve C.A., kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu olurken, M.A.B. ve A.T. tutuklandı.

Soruşturma kapsamında A.T.’nin, yapılan muhaceret kontrolünde ise, ülkede yasal statüsü olmadan kaçak olarak kaldığı da tespit edildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.