Vatanseverlik Ödülleri Sahiplerini Buldu

MİSP Tarafından Verilen Vatanseverlik Ödülleri Sahiplerini Buldu

Vatanseverlik Ödülleri Sahiplerini Buldu
19 Şubat 2024 Pazartesi 21:55

banner9

KKTC Milli İradeye Saygı Platformu tarafından düzenlenen Vatanseverlik Ödülleri sahiplerini bulundu.
Lefkoşa Grand Pasha otelde düzenlenen ödül törenine KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, AHBAB Derneği Başkanı Haluk Levent, bakanlar, milletvekilleri, üniversite ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.,


Açılış konuşmasını yapan KKTC Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar bünyelerinde  15 dernek olduğunu ifade ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.


AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent de plaketini depremde hayatını kaybeden Şampiyon Melekler adına aldı.


KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de özellikle yaşanan deprem felaketinde ortaya konan çabaların çok kıymetli olduğunu dile getirdi.


KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da Türkiye’nin ikinci yüzyılında tüm yaralarını sararak güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini söyledi.


Vatanseverlik Ödülü yaptığı yayınlarla Kıbrıs Türk Halkı’nın haklı davasını hem Türkiye’ye hem de dünyaya duyuran  Ulusal Kanal Gün Ortası programı yapımcısı ve sunucusu Yeşim Eryılmaz’a verildi.


Eryılmaz’a ödülünü KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre takdim etti. Ödülünü aldıktan sonra katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Eryılmaz, Kıbrıs davasının kırmızı çizgileri olduğunu belirterek Ulusal Kanal ailesi adına teşekkür etti.
Ödül töreni plaketlerin dağıtılmasının ardından sona erdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.