Doğu Akdeniz’de deniz eğitimi! Milli Savunma Bakanlığı böyle duyurdu

Doğu Akdeniz’de deniz eğitimi! Milli Savunma Bakanlığı böyle duyurdu
28 Ağustos 2020 Cuma 20:18

banner9

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “TCG SANCAKTAR ile Açık Deniz Eğitimlerine katılan Deniz Harp Okulu 3’üncü Sınıf Öğrencileri, 27 Ağustos 2020 tarihinde ORUÇ REİS araştırma gemimize refakat eden TCG GELİBOLU ve 1 deniz karakol uçağı ile Doğu Akdeniz’de deniz eğitimleri icra etmiştir.” ifadelerine yer verildi..

Doğu Akdeniz’de deniz eğitimi! Milli Savunma Bakanlığı böyle duyurdu

Son dakika: Doğu Akdeniz'de deniz eğitimi! Milli Savunma Bakanlığı böyle duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı, TCG Sancaktar ile Deniz Harp Okulu 3’üncü sınıf öğrencilerinin, Oruç Reis araştırma gemisine refakat eden TCG Gelibolu ile Doğu Akdeniz’de deniz eğitimleri icra ettiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter’daki hesabından yapılan açıklamada, “TCG Sancaktar ile açık deniz eğitimlerine katılan Deniz Harp Okulu 3’üncü sınıf öğrencileri, 27 Ağustos 2020 tarihinde Oruç Reis araştırma gemimize refakat eden TCG Gelibolu ve 1 deniz karakol uçağı ile Doğu Akdeniz’de deniz eğitimleri icra etmiştir” denildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.