Milletvekili adayına tecavüz suçlaması

Güney Kıbrıs’ta Andrianna Sielli isimli bir kadının, ismini vermediği bir milletvekili adayını tecavüzle suçladığı haber verildi.

Milletvekili adayına tecavüz suçlaması
23 Nisan 2021 Cuma 14:39

banner9

Söz konusu kadının polise bir milletvekili adayı aleyhinde, kendisine tecavüz ettiği konusunda suçlamada bulunduğunu yazan Fileleftheros gazetesi, kadının bunu sosyal medya hesabında da paylaştığını kaydetti.
Şikayetin 15 gün önce Rum polisinin cinsel istismar davalarını inceleyen özel birimine yapıldığını ve aleyhinde şikayet bulunan kişinin ifadeye çağrıldığını yazan gazete, şikayette bulunan kadının, sosyal medya hesabından 10 yıl önce tecavüz kurbanı olduğu paylaşımında bulunduğunu iletti.
Kadının şu an konuşmaya karar verdiğini çünkü sözkonusu kişinin sadece bir kere tecavüzde bulunmadığı konusunda bilgi aldığını yazan gazete, tecavüzle suçlanan kişinin Rum kesiminde Mayıs ayında gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimlerinde aday olduğunu ekledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.