Rum Ulusal Konseyi toplandı

Rum Ulusal Konseyi’nin, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis başkanlığında bu sabah Başkanlık Sarayı’nda toplandığı haber verildi.I

Rum Ulusal Konseyi toplandı
23 Nisan 2021 Cuma 14:57

banner9

Toplantıya Rum Dışişleri ve Sağlık Bakanlarının yanı sıra Rum tarafının müzakerecisi Andreas Mavroyannis’in de katıldığını duyuran Rum haber kaynakları, Anastasiadis’in toplantı sırasında Konsey üyelerini 27-29 Nisan tarihlerinde Cenevre’de gerçekleştirilecek olan gayriresmi beş taraflı konferans ışığında yapılan hazırlıklar aynı zamanda belirli konularda bugüne kadar yapılan çalışmalar konusunda bilgilendirdiğini belirtti.
Haberde, Anastasiadis’in Konsey üyelerini, konferansın programı ve yapısı hakkında bilgilendirdiği ve Konsey üyelerine Rum kesiminin konferans sırasında izleyeceği hedefler ve stratejiyi analiz ettiği kaydedildi.
Rum siyasi parti başkanlarının eşlik edeceği Anastasiadis’in Cenevre’ye gitmek üzere 26 Nisan sabahı adadan ayrılacağı belirtilen haberde, Anastasiadis’in Ulusal Konsey toplantısı sırasında üyeleri korona virüs pandemisi konusunda ülkede hakim olan mevcut durum ve hükümetin almayı düşündüğü önlemler konusunda bilgilendirdiği de ifade edildi.
Rum haber kaynakları, Anastasiadis’in şu sıralarda ise, korona virüs önlemlerinin ele alındığı Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık ettiğini de bildirdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.