Skandal olay

Terör örgütü PKK ve YPG'ye destek veren ABD'li komutanın görev süresi dolduğu için düzenlenen törende skandal görüntüler ortaya çıktı... Terör örgütü YPG'nin sözcüsü ile kamera karşısına geçen ABD'li asker, "PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye artık destek veremeyeceğim için çok üzgünüm" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Skandal olay
06 Eylül 2020 Pazar 22:17

banner9

Kaosun ve şiddetin yıllardır bitmek bilmediği Suriye’de terör örgütlerine desteğini esirgemeyen ABD’nin görev süresi sona eren komutanı bir skandala daha imza attı. IŞİD ile Mücadele Uluslararası Koalisyon Sözcüsü Albay Myles B. Caggins’in sözcülük görevi sona erdi. Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı YPG’nin Sözcüsü Mustafa Bali ile basın toplantısı düzenleyen Caggins, veda konuşması sırasında ağladı.

ABD’li askere terör örgütü uzantısının yetkilisi bir de ödül verdi.

BİR DE ÖDÜL VERİLDİ
Toplantıda konuşan Caggins görev süresinin uzatılmasını istediğini ama uzatılmadığını da ifade etti. Görevi sona erdiği için ağlayan ABD’li komutana, terör örgütü tarafından ödül verildi. Caggins terör örgütüne destek veremeyeceği için çok üzüldüğünü söyledi. (DHA)


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.