KİÜ Kayıt Alan Üniversitelerin Şampiyonlar Liginde

KİÜ Kayıt Alan Üniversitelerin Şampiyonlar Liginde
26 Ağustos 2020 Çarşamba 18:08

banner9

YKS Sonuçları açıklandı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti pandemiye rağmen geçen seneki öğrenci sayısını geçti. Kıbrıslı İlim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş, “genç ve yeni nesil bir üniversite olarak mütevazi ailemizle bu belirsiz ve zor dönemde biz de KKTC üniversiteleri içerisinde doluluk oranlarında Lisansta ilk 3 ve genelde ilk 4'te yer aldık” dedi. Bu başarıda emeği olan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Arslanbaş açıklamasında şöyle dedi;

#YKS Sonuçları açıklandı.

KKTC'ye gelen öğrenci sayısı geçtiğimiz seneye göre arttı. Pandemi dönemini herkes yaşadı ama KKTC'deki süreç çok daha zorlu ve çetrefilliydi. Çünkü binlerce öğrenci tahliye edildi, ailelerine sağ salim ulaştırıldı, burada kalanlara erzaklar dağıtıldı, sağlık hizmeti verildi, ihtiyaçları giderildi. Sürecin ekonomik ve psikolojik etkilerinin bertaraf edilmesi için onlarca toplantı yapıldı, çözüm önerileri üretildi.

Bu süreci başarıyla yöneten ve "Öğrenci Dostu Ada" projesini hayata geçiren başta Sn. Bakanımız Nazım Çavuşoğlu olmak üzere, Yükseköğrenim Müdürümüz Sn. Ziya Öztürkler ve Kıbrıs Üniversiteler Birliğinin değerli başkanı ve üyelerine #KİÜ olarak teşekkür ediyoruz.

Genç ve yeni nesil bir üniversite olarak mütevazi ailemizle bu belirsiz ve zor dönemde biz de KKTC üniversiteleri içerisinde doluluk oranlarında Lisansta ilk 3 ve genelde ilk 4'te yer aldık.

Bu başarıya imza atan KİÜ ailesinin güvenliğinden akademisyenine, öğrencisinden idari personeline tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

KİÜ emin adımlarla yoluna ve büyümeye devam ediyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.