KİÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI AVCI ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

KİÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI AVCI ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
09 Ağustos 2020 Pazar 22:42

banner9

Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı, “Sağlıkta Başarı Yolu Çizebilmek” adlı online söyleşide öğrencilerle buluştu.
Konuşmaya, özgeçmişinden başlayan Avcı, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu ve Kuzey Kıbrıs 112 Acil Danışma Hattının kurucusu olduğunu söyledi.
Bulunduğumuz tercih döneminde, Kıbrıs İlim Üniversitesi’ ni tercih etmek isteyen öğrencilere bilgi aktarımı yapan Avcı, “İlgi duyduğunuz ve lise yıllarında başarılı olduğunuz dersler hangisiyse bunları ön planda tutun. Sizi mutlu edeceğine inandığınız bölümü tercih edin” dedi. Sağlığın, insanlığın var oluşundan beri her zaman ön planda olduğunu vurgulayan Avcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Sağlık Bilimleriyle ilgili bir bölüm düşünüyorsanız, size ilk olarak sağlığın ölümsüz olduğunu söyleyebilirim. Bizler, KİÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak, iyi bir eğitime ve laboratuvar derslerine oldukça önem vermekteyiz. Güler yüzlü, sevecen ve uzlaşmacı hocalarımız sayesinde, öğrencimizi ön planda tutuyoruz. Anlaşmalı olduğumuz devlet hastaneleri ve özel hastanelerle, sizlere staj imkânı sunuyoruz. Alanında kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz için yüksek lisans avantajımız da mevcuttur. 
Biz akademisyenler, öğrencinin içinde olan bilgiyi, somuta dönüştürüyoruz. İletişim becerilerini geliştirip, onları mesleki yaşamlarına hazırlıyoruz. Her öğrencinin bir birey olduğunu göz önünde bulundurarak, önce sen felsefemizi yaşatıyoruz. Turuncu rengimiz; bizleri daima canlı ve sıcakkanlı tutuyor.” 
Online söyleşi, KİÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Bulunan “Hemşirelik, Hemşirelik (İngilizce), Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon” bölümlerinin tanıtılmasının ardından tamamlandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.