Gazimağusa Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Mehmet Ali Doğan açıklama yaptı

Gazimağusa Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Mehmet Ali Doğan açıklama yaptı
17 Ağustos 2020 Pazartesi 10:54

banner9

Göreve başladığımız günden bu yana sayın Belediye Başkanı ve meclis üyesi arkadaşlarımın her daim hiçbir menfaat göz ardı etmeden Gazimağusa halkı için canla başla işlerinden ailelerinden ödün verip Gazimağusa halkı daha kaliteli bir yaşam sunmak için ülkemizin şartlarına göre çalışmalar yürütmektedir.
Son günlerde dünyada olduğu gibi ülkemizde ciddi sınav vermektedir. Bu süreçte Gazimağusa halkı için Belediye Başkanımız İsmail Arter, Belediye meclisi ve Belediye personelimiz ciddi mesai harcadık.
Ülkemizde covit 19 ilk göründüğü tarih itibari ile Belediyemiz her türlü önlemi almış ve Belediye hizmetlerinde hiç bir aksama olmamıştır. Gazimağusa Belediyesi olarak diğer Belediyelere devlet kurumlarına destek olmuş, bu süreci başarıyla atlatmıştır. Son günlerde salgın vakaların artmasıyla Belediye olarak aldığımız önlemler artırılarak devam etmektedir.
Belediye çalışanlarımızın haklarını ve daha iyi çalışabilmeleri için maaşlarının düzenli şekilde alabilmeleri için Belediye Başkanımız İsmail Arter ve Belediye Meclis üyeleri olarak ciddi mücadele vermekteyiz.
Bizler bu görevi  hakkını yerine getirmeye çalışırken ne yazık ki CTP meclis üyeleri ve onları kumanda  eden üst akıl her fırsatta hatamız  olsun yada olmasın sosyal medyada veya basında doğruları yansıtmadan beyanat vermektedirler. Halka hizmet etmek yerine siyaset yapmayı tercih etmektedirler.
Son maaş ödemeleri yapılırken olan olayda yasal mevzuata uymayan hiç bir engelin olmadığını Maliye Bakanlığının yaptığı açıklamada da görmekteyiz. Gazimağusa Belediye meclisi olarak atılan her adımda yasal mevzuat dikkate alınmakta ve ilgili dairelerin görüşüne başvurulmaktadır.
Son maaş olayından hiç haberleri yokmuş gibi gerçekleri yansıtmayan açıklamalarını hayretler içerisinde izlemekteyim. Gazimağusa Belediye meclisi siyasi show yeri değildir. Göreve başladığımızdan bu güne kadar CTP meclis üyesi arkadaşlarımızın yapıcı muhalefet anlayışının olmadığını özgür iradelerini yansıtamadıklarını görmekteyim. Kumanda edilen CTP Meclis üyesi arkadaşların sağlıklı karar üretemediklerini bu doğrultuda sürekli hata yaptıklarını üzülerek izlemekteyim.
Gazimağusa Belediye Meclisini zan altında bırakmak kimsenin haddine düşmemektedir. İlerleyen süre içerisinde bu hal ve tavırlarını değiştirmezler ise tavrımız sert olacaktır. 
Bilinen üzere kısa süre içinde Cumhurbaşkanlığı seçimi olacaktır. Ne yazık ki CTP gurubu seçimden önce Gazimağusa Belediyesini ve Belediye Meclisini kullanarak oy devşirmek istemektedir. Bu anlayışın Gazimağusa Belediyesine ciddi zarar vermektedir.
Benim bir hayat felsefem var...
"Siyaset seçimi kazanana kadar, Kazandıktan sonra proje ve hizmet anlayışı hâkim olmasıdır. "
Seçildiğimiz süre zarfından itibaren Gazimağusa Belediyesinin kalkınması, Gazimağusa Belediye personelinin en iyi şartlarda çalışması için yaptığımız çalışmalar devam edecektir. Saygılarımla


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.