Mağusa’daki Cafe Pascucci’de yaşanan sopalı saldırıyla ilgili 5 tutuklu

Mağusa’daki Cafe Pascucci’de yaşanan sopalı saldırıyla ilgili 5 tutuklu
02 Kasım 2020 Pazartesi 13:46

banner9

Mağusa’daki Cafe Pascucci’de dün yaşanan olayda, eli sopalı 5 kişi Ahmet Bayır isimli şahsı ciddi şekilde darp etti.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre dün saat 14.00’de meydana gelen olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.

“Kanunsuz topluluk” ve “darp” suçlarını işledikleri iddiasıyla tutuklanan İ.Ö.(E-33), E.Ö.(E-31), Ö.Ö.(E-27), İ.B.(E-20) ve Ş.B.(E-25) mahkemeye çıkartılacak.

Olayla ilgili Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"01.11.2020 tarihinde, saat 14:00 sıralarında, Gazimağusa’da, İ.Ö.(E-33), E.Ö.(E-31), Ö.Ö.(E-27), İ.B.(E-20) ve Ş.B.(E-25), ortak bir amaç için bir araya gelip ellerinde kanunsuz olarak bulundurdukları tahta sopalarla Cafe Pascucci isimli iş yerine girerek halkın huzur ve sükûnunu bozmak suretiyle, orada müşteri olarak bulunan Ahmet Bayır'ın vücudunun muhtelif yerlerine kasten ve kanunsuz olarak ayakları ve ellerindeki sopalarla adı edilene vurup ciddi şekilde darp etmişlerdir. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir."


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.