Vadili karantinaya alınabilir

Vadili karantinaya alınabilir
05 Eylül 2020 Cumartesi 19:23

banner9

Özgür Gazete'ye konuşan Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, bölgede bugün 6 pozitif vaka tespit edildiğini ve Sağlık Bakanlığı'na bağlı ekiplerin Vadili'de 350 kişiye PCR testi yaptığını açıkladı

Adahan: Bilgim dahilinde 6 pozitif Kovid-19 vakası var

Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, kendi bilgisi dahilinde, bugün bölgede 6 pozitif Kovid-19 vakası tespit edildiğini, 350 kişiye de, Sağlık Bakanlığı'nın ekipleri tarafından PCR testi yapıldığını belirterek, "Gereken tedbirlerimizi belediye olarak aldık. Biliyoruz ki, ne ekonomisiz ne de virüssüz yaşayamayacağız. Vadili köyü emekçilerin bölgesidir. İnsanlar çalışmaya mecburdur. Hem çalışmaya devam edeceğiz hem de virüsle mücadele edeeğiz. Popülist değil, akılcı yaklaşımlarla hareket edeceğiz" dedi.

"Vadili karantina bölgesi ilan edilebilir"
 

Sağlık Bakanı Ali Pilli ile yaptıkları istişareler sonucunda, İnönü, Akdoğan ve Vadili'deki ilkokulların ay sonuna kadar açılmayacağı yönünde karar alındığını belirten Adahan, "Vakalarda artış olursa bölgemiz karantina bölgesi ilan edilecek. Ekonomiyi hastalıkla bütünleştirip hem ekmeğimizi kazanıp hem de hastalıkla müdahale edeceğiz. Belediye olarak tüm önlemleri aldık ve ilaçlama çalışmalarımızı artırdık" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.