Arslanbaş'tan Azerbaycan'a sosyal medyada destek çağrısı

Arslanbaş'tan Azerbaycan'a sosyal medyada destek çağrısı
28 Ekim 2020 Çarşamba 00:19

banner9

Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş, “Türkiye ve Azerbaycan el ele dünya genelinde diplomasi ve lobicilik tarihi yazıyor” dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arslanbaş  “kardeş ülke Azerbaycan’ın haklı davasını tüm dünya kamuoyuna duyurmak için başta Avrupa ve Amerika olmak üzere Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetlerinde yazdığımız ortak metinlere destek veren milletvekillerimize, büyükelçilerimize, bürokratlarımıza, medya mensuplarına, STK temsilcilerine ve vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Arslanbaş açıklamasına şöyle devam etti;

Onlardan ricam bu gönderinin altına yaşadıkları ülkenin isimlerini bırakarak yorum bırakmalarıdır.

Ayrıca Azerbaycan medyasında bizimle bu süreci yürüten değerli dostlarım, arkadaşlarım ve milletvekillerimize de yürekten teşekkürler.

Türkiye ve Azerbaycan el ele dünya genelinde diplomasi ve lobicilik tarihi yazıyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.