Başlıyor!

Girne Belediyesi’nin, Turizm ve Kültür Komisyonu Başkanlığı’nı yaptığı Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın (UCLG-MEWA) Erişilebilir Turizm Çalıştayı, Girne Belediyesinin ev sahipliğinde bugün başlıyor.

Başlıyor!
21 Ekim 2021 Perşembe 09:39

banner9

Girne Belediyesi’nin, Turizm ve Kültür Komisyonu Başkanlığı’nı yaptığı Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın (UCLG-MEWA) Erişilebilir Turizm Çalıştayı, bugün başlıyor.

2 gün sürecek çalıştayda, teknik gezi düzenlenerek, yerel yönetim temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, merkezi yönetim yetkilileri, uluslararası kuruluşları,   akademisyenler ve turizm sektörü temsilcilerini bir araya gelecek. Panellerden ve yuvarlak masa toplantılarından oluşacak çalıştay sonrası, şehirler için ‘Erişilebilirlik Rehberi’ hazırlanacak.

Çalıştayla ilgili açıklama yapan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü “Mevcut literatüre katkı sağlamak, iyi uygulamalar yoluyla şehirlerin karşılıklı öğrenmesini teşvik etmek, kavram üzerine somut çıktıları olan bir tartışma yürütmenin hedefleri olduğunu” belirterek iki gün sürecek çalıştaya hazır olduklarını söyledi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.