Girne Belediyesi göz açtırmıyor

Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini artıran Girne Belediyesi, halk sağlığının korunması ve hijyen şartlarının sağlanması amacıyla market, kasap, restoran ve fırın denetimlerine devam ediyor.

Girne Belediyesi göz açtırmıyor
29 Ocak 2021 Cuma 17:24

banner9

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü; “Halkımızın sağlığı için alınması gereken tüm önlemler konusunda sorumluluk ve hassasiyetle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bugün, market, kasap, fırın ve paket servisi yapan restoranlara denetimler gerçekleştirdik. Yapılan denetimler sırasında, işletmelerin, hijyen konusunda gereken önlemleri alıp almadıkları ve belirtilen kurallara uyulup uyulmadığı kontrol ediliyor” dedi.  

Güngördü; Korona virüs salgını önlemleri kapsamında, Bakanlar Kurulunun aldığı kararlar çerçevesinde gıda satışlarının devam ettiği market, kasap ve fırınlara yönelik alınması gereken tedbirleri yerinde kontrol eden zabıta ekipleri, denetimlerini sürdürerek kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulandığını belirterek, halkı, tedbir olarak tüm yapılan uyarıları dikkate almalarını ve korunmak için neler yapılması gerektiği konusundaki bilgilendirme yazılarını mutlaka okumaları gerektiğini kaydetti.

Denetimlerde çalışanların eldiven takıp takmadıklarını kontrol eden Zabıta ekipleri, bakkal, büfe, kasap ve marketler de çalışanlara ve müşterilere halk sağlığını tehlikeye sokacak olumsuzluklardan kaçınarak korona virüs salgınına karşı eldiven ve maske kullanmaları yönünde uyarılarda bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.