Girne'de 'şeker gibi' bayram

Girne'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şeker tadında geçti.

Girne'de 'şeker gibi' bayram
23 Nisan 2021 Cuma 15:28

banner9

Girne Belediyesinin rengarenk balonlar ve şekerci dükkanı konseptiyle süslediği araç ve tren, Girne'deki sokaklardan geçerek, balkonlarda heyecanla bekleyen çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de tura katılarak çocukları selamladı.

Covid 19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan'larını doyasıya yaşayamayarak evlerinde geçiren çocukları bir nebze gülümsetmek için Sosyal İşler Şubesi personeli ve Girne Belediyesi Çocuk Meclisi'nden çocuklar, neşeli kostümler giyerek, renkli şekerler ve renkli maskeler dağıttı.

OTOBÜS, GİRNE VE BAĞLI KÖYLERDEN GEÇTİ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yılda salgın nedeniyle evlerde kutlandığını anımsatarak, belediyenin, kutlamaları ve 23 Nisan coşkusunu evlere ve çocuklara götürme kararı yine aldıklarını, Belediyeye ait  gezi otobüsüyle sabah saatlerinden itibaren Girne ve bağlı köylerde  23 Nisan şarkıları eşliğinde şehir turu yaptıklarını kaydetti.

Güngördü, 101'inci yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, Atatürk'ün çocuklara önem verdiğini ve ülkemizde ve dünyada kutlanan tek çocuk bayramını hediye ettiğini söyledi. Girne Belediyesi olarak tüm çocukların bayramını kutlayan Güngördü, "Covid salgını nedeniyle biz sizlere geldik.  Bayramınızı kutlar, tüm dünyaya barış, sevgi ve hoşgörü dilerim. Hepinizi sevgiyle kucaklar teşekkür ederim. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere" dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.