“Girne kışa hazır”

Yaklaşan kış aylarında yağmurların yaratacağı sıkıntıya önlem almak için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Girne Belediyesi, yağmur suyu hatlarına yenisini ekledi.

“Girne  kışa hazır”
25 Ekim 2021 Pazartesi 07:52

banner9

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü “Kış mevsiminden once yağmur suyu ile ilgili geçmiş yıllarda yaşadığımız tecrübelerden yola çıkarak şiddetli yağışlarda kentin ve kentlinin en az zarar göreceği şekilde veya zarar görmemesi için gerekli düzenlemeler son 3 yıldır yapılmaya devam etmektedir. Bu yıl da Ağustos ve Eylül ayları arasında kanal, dere, ızgara temizlikleri gerçekleştirilmiş durumdadır” dedi.

Girne Belediyesi BELPAZ Direktörü Erdoğan Tansoy ise, “Rutin olan işlerimiz temizliği yapıyoruz. Bunun dışında kışa özel olarak göletlerin temizliğini yapıyoruz. Bir tek Ozanköy’deki Gelin Deresi’ni temizlemedik çünkü geçen sene temizlikten sonra gereksinim olmadı. Yağmur suyu ızgaraları temizliği yapıldı ve kışa hazırız. 

Ekstradan Karaoğlanoğlu’na yeni bir yağmur suyu hattı yaptık. Sanayi Bölgesi’nde yeni bir çalışma gerçekleştirdik. Tabi yol çizim çalışmalarımız da devam ediyor. Her ay düzenli bir şekilde bu çalışmalarımızı da devam edioyurz. Şu anda Zeytin Festivali’nin yapılacağı bölgede ulaşımı kolaylaştıracak çalışmalar yapıyoruz. 

Bu sene okullarda yaptığımız çalışmalarda ise ekstra olarak yeni yapılan Çağatay İlkokulu’nun etrafındaki çalışmaları biz gerçekleştirdik. Banklarını verdik, çöp sepetlerini verdik park yeri çalışmalarını biz gerçekleştirdik” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.