Güngördü'den Bayram Mesajı

Güngördü'den Bayram Mesajı
31 Temmuz 2020 Cuma 12:47

banner9

Bugün Kurban Bayramı. Bayramların, toplum yaşantısında büyük önemi vardır. Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bu nedenle, birbirimize saygılı ve hoşgörülü davranarak, mutlu ve sevgi dolu bir Girne için birlikte hareket edelim.

Koronavirüs salgınına karşı Kurban Bayramında da tedbirleri elden bırakmamak gerekir. Bayramlarda eş, dost, akraba ziyaretleri çok yoğun geçiyor. Ama hepimizin de bildiği gibi aylardır dünyayı kasıp kavuran bir salgınla mücadele ediyoruz. Salgının etkilerini minimize etmek için Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramında da kurallara uyalım ve salgına karşı kendimizi koruyalım. Ziyaretler sırasında sosyal mesafe, maske takma ve kişisel hijyen kurallarına mutlaka uyalım. En içten dileklerimle herkesin Kurban Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.

Nidai GÜNGÖRDÜ
Girne Belediye Başkanı


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.