Kıbrıs’tan Van’a İLİM Köprüsü

Kıbrıs’tan Van’a İLİM Köprüsü
16 Ekim 2020 Cuma 15:50

banner9

Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ) Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş dün Van’ın Tuşba ilçesine bağlandı.
Tuşba Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla İnstagram’da gerçekleştirilen  “Z Kuşağı ile Etkili İletişim” başlıklı toplantıya konuk olan Arslanbaş, Z kuşağının oldukça farklı bir kuşak olduğunu söyledi. Z Kuşağının özellikleri, tutum ve davranışları, yetişkinlerden beklentileri, hayatı yaşayış biçimlerini anlatan Arslanbaş, bu gençlere her koşulda anlayış göstermemiz gerektiğini belirtti.

Arslanbaş, şunları ifade etti: “Dijital dünya ile iç içe olan bu kuşak; yaratıcılığı, dünyaya bakış açısı ve analitik düşünme becerileri ile ön plana çıkıyor.  Z kuşağıyla etkili iletişim, onların özelliklerine göre yaklaşım yapılmasıyla mümkün olabilir. Kıbrıs İlim Üniversitesi olarak yeni kuşağı büyük bir özveriyle hayata hazırlıyoruz. Onların ritmine uymaya çabalıyoruz.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.