KİÜ'ye İki Ödül Birden

KİÜ'ye İki Ödül Birden
25 Eylül 2020 Cuma 19:14

banner9

Microsoft Teams'in Abardo uygulaması, Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Zalihe Yarkıner’i “Muhteşem Dijital Lider” ödülüne layık gördü.
Kıbrıs İlim Üniversitesi, geleceğin teknolojilerini üniversite bünyesinde kullanmaya ve dijital dünyayı öğrencileriyle buluşturmaya devam ediyor.
Gelişen teknolojilerin ilk kullanımı ise bizzat mütevelli heyet başkanı ve alanında uzman isimler tarafından yapılıyor.
Bu çerçevede Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Zalihe Yarkıner,  Abardo ile yüzlerce katılımcının bulunduğu platformda sanal konferans gerçekleştirdi.
Gerçekleşen konferansın ardından Abardo Şirketi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kıbrıs İlim Üniversitesi yönetimini başarısından dolayı kutladı.
Açıklamada önce Abardo uygulaması tanıtıldı daha sonra “Kıbrıs İlim Üniversitesi Başkanı Sayın Selman Arslanbaş ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Zalihe Yarkıner, Abardo'yu kullanarak dünyanın dört bir yanından inanılmaz konuşmacıların, David Gibson, Hugh Blane, Martijn van de Veen, Hasan Atasoy, Emin Devrim Fidan ve Ayşe Deniz Özkan, bilgi birikimi ve tecrübelerini yüzlerce katılımcıyla paylaştığı olağanüstü bir uluslararası sanal konferans gerçekleştirdiler” denildi.
Abardo’yu kullandığı için Kıbrıs İlim Üniversitesi’ne teşekkürlerini ileten şirket yönetimi, “Bu ödüller sizlerin başarısını kutlamak için yola çıktı ve bir gün bizzat teşekkür edebilmeyi dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Abardo Şirketi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Abardo’nun misyonu, eğitim kurumlarını Microsoft Teams hesaplarını kullanarak kolay, profesyonel ve güvenli bir şekilde sanal konferanslar gerçekleştirmeleri için güçlendirmektir. Bugün, etkileyici iki liderin muhteşem çalışmalarını kutlamak istiyoruz. Kıbrıs İlim Üniversitesi Başkanı Sayın Selman Arslanbaş ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Zalihe Yarkıner, Abardo'yu kullanarak dünyanın dört bir yanından inanılmaz konuşmacıların, David Gibson, Hugh Blane, Martijn van de Veen, Hasan Atasoy, Emin Devrim Fidan ve Ayşe Deniz Özkan, bilgi birikimi ve tecrübelerini yüzlerce katılımcıyla paylaştığı olağanüstü bir uluslararası sanal konferans gerçekleştirdiler. Abardo'yu kullandığı için Kıbrıs İlim Üniversitesi'ne teşekkür ederiz ve platformumuz böylesi bir konferansı mümkün kıldığı için gerçekten mutluyuz. Bu ödüller sizlerin başarısını kutlamak için yola çıktı ve bir gün bizzat teşekkür edebilmeyi dört gözle bekliyoruz. Abardo, dünyanın her yerinden çalışanlar ve öğrencileri desteklemek üzere, Microsoft Teams hesaplarını kullanarak sanal konferanslar oluşturmaları, yönetmeleri ve konferanslarını tanıtmaları için eğitim kuruluşlarına ücretsiz olarak sunulmaktadır. Abardo, Microsoft Startups Desteği Programının bir parçasıdır - tüm desteği için Microsoft ekibi Amali de Alwis MBE FRSA Roberto Croci'ye teşekkürler.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.