Yrd. Doç. Dr. Mehmet Necati Cizrelioğulları yazdı: Günümüzde Havacılık Sektörünün İvme Kazanması

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Necati Cizrelioğulları yazdı: Günümüzde Havacılık Sektörünün İvme Kazanması
02 Ekim 2020 Cuma 18:54

banner9

Günümüzde sivil havacılık sektörünün çok büyük potansiyele sahip olduğu gözlemlendiğinden, Havacılık sektöründe sunulan hizmetin niteliği günümüzde büyük gelişim göstermekte ve hizmet üretiminden elde edilen gelir ile ulusal ekonomilere de büyük katkı sağlamaktadır

Sektör ile işbirliklerini geliştiren, öğrencilerimize en önemli katkıyı sağlamayı en temel strateji olarak benimsemiş olan Kıbrıs İlim Üniversitesi, Havacılık Meslek Yüksekokulu Programı; Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümü hakkında bilgi veren Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Necati Cizrelioğulları günümüzün küreselleşen dünyasında ulaşım ihtiyacının karşılanmasında hava ulaşımının çok önemli roller üstlendiğini ve bu sektörün toplumumuzun ve ekonomimizin hayati bir parçası olduğunu ifade etti.

Uzun yıllar boyunca, halkın belirli bir kesiminin kullanma şansının bulunduğu havacılık sektörünün hizmetlerinin, gelişen yıllar içinde zaman konusunda sağladığı kolaylık nedeniyle tercih edilirliğinde büyük ölçüde artış gösterdiğini, en hızlı büyüyen dinamik sektörlerin başında gelen Sivil Havacılık bölümünün küresel ekonomide ve ülkemizde büyük bir ivme kazandığını, dünyada havayolları tarafından taşınan yıllık yolcu sayısının artmasıyla birlikte, bu programın önemli hale geldiğini ifade eden Yrd. Doç. Dr. Cizrelioğulları, Kıbrıs İlim Üniversitesi Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri programı; yolcuların güvenli, emniyetli, konforlu seyahat etmeleri için çözüm üreten ve yüksek nitelikli kalifiye kabin memuru yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. 

KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİ
HAVACILIK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ
YRD. DOÇ. DR. MEHMET NECATİ CİZRELİOĞULLARI


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.