Başbakan Tatar, Acil Durum Hastanesi inşasıyla ilgili açıklama yaptı

Başbakan Tatar, Acil Durum Hastanesi inşasıyla ilgili açıklama yaptı
12 Eylül 2020 Cumartesi 12:25

banner9

Başbakan Ersin Tatar,  Acil Durum Hastanesi inşasıyla ilgili açıklama yaptı.

Tatar, seçimi önceleyen bir anlayışla değil, hükümet olma sorumluluğunda, halkın sorunlarının ortadan kaldırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Türkiye’den, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne getirilen su ile ilgili boru hattında yaşanan arızanın aşıldığını hatırlatan Başbakan Tatar, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile birlikte Mavi Vatanın önemli bir noktasında onarım çalışmalarını incelediklerini ve suyun 25 Eylül’de KKTC’ye yeniden akacağını müjdelediklerini hatırlattı.   

Tatar açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“25 Eylül tarihinde su sıkıntımız bitiyor. Bugün ise küresel bir kriz olarak devam eden ve ülkemizi de ciddi şekilde etkileyen Pandemi Mücadelemize büyük katkı sağlayacak Acil Durum Hastanesi’nin yapım çalışmaları ile ilgili yetkililerden gerekli bilgi aldım. İnşaat son hızla devam ediyor. Yapılan hızlı çalışmalar inşaatın öngörülen tarihte tamamlanacağını gösteriyor . Hastane odalarının kurulum aşamasına geçildi.” 

Tatar, bilim insanlarının önümüzdeki günlerde alınan ek tedbirlerle Kovid-19 vaka sayısında azalmaların yaşanacağını öngördüğünü de belirterek, “Kimsenin kuşkusu olmasın. Halkın sağlığının korunması adına gerekli tüm tedbirleri almaktan çekinmeyeceğiz. Birinci dalgada o günün şartlarına uygun olan tüm tedbirleri aldık ve başardık, bugün de bugünün şartlarına uygun gerekli tüm tedbirleri devreye koyduk ve yine birlikte başaracağız.” Dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.