Bugün Muhtarlar Günü. Muhtarlar Derneği Başkanı Darbaz: Muhtarlar demokrasinin temel taşı

Bugün Muhtarlar Günü. Muhtarlar Derneği Başkanı Darbaz: Muhtarlar demokrasinin temel taşı
19 Ekim 2020 Pazartesi 15:44

banner9

KKTC Muhtarlar Derneği Başkanı Akay Darbaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarlığın demokrasinin temel yaşı olduğunu belirtti.

Darbaz, mesajında ayrıca, dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanarak, 5. Cumhurbaşkanı olan Ersin Tatar’a da KKTC Muhtarlar Derneği olarak başarılar diledi.

“Muhtarlık müessesesi mahalle ve köylerimizde devletimizin temsilcisi, milletimizin üzüntüsünde, sevincinde en yakın paydaşı ve en önemlisi demokrasimizin temel taşıdır.” diyen Darbaz, muhtarların, vatandaşların kolay ve hızlı bir şekilde ulaşıp sorunlarını dile getirdiği en yakın yönetim kademesi olması itibariyle kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli rolü bulunduğunu kaydetti.

Darbaz, muhtarların gününü kutlayarak, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve esenlik dileğinde bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.