DKB: Kurtuluş örgütlü mücadele ve dayanışmayla mümkün

DKB: Kurtuluş örgütlü mücadele ve dayanışmayla mümkün
07 Ekim 2020 Çarşamba 12:36

banner9

Devrimci Komünist Birlik (DKB) Genel Sekreteri Yusuf Alkım, kurtuluşun ülke, bölge ve dünya halklarının dayanışmasından ve örgütlenmesinden geçtiğini kaydetti. “Sandıktan Kıbrıs Türk halkının özgür iradesi çıkacak” açıklamalarını “aldatmaca” olarak niteleyen Alkım, kurtuluşun seçimle değil devrimci örgütlü mücadeleyle mümkün olabileceğini söyledi.

Yusuf Alkım, yazılı açıklamasında, “Halkı, kendi özgürlüğümüzü kendi örgütlü gücümüzle elde etmek için Devrimci Komünist Birlik önderliğinde örgütlenmeye çağırıyoruz” dedi. 1990 seçimlerinde de benzer süreçlerin yaşandığını söyleyen, “Biz bu oyunları her seçimde görmedik mi?” ifadelerine yer veren Alkım, son günlerde yaşanan gelişmeleri “yeni bir psikolojik savaş hamlesi” olarak niteledi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.