Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu yayımladığı mesajda Cumhurbaşkanlığına seçilen Başbakan Ersin Tatar’ı kutlayarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu yayımladığı mesajda Cumhurbaşkanlığına seçilen Başbakan Ersin Tatar’ı kutlayarak, yeni görevinde başarılar diledi.
19 Ekim 2020 Pazartesi 16:40

banner9

Mesajında “Engin devlet tecrübesine sahip bir lider olarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni daha güçlü bir noktaya taşıyacağınıza olan inancımla, yeni görevinizde başarılar diliyorum.” diyen Çavuşoğlu, şöyle devam etti;

“Yaşanan bu zorlu pandemi sürecinde hiçbir zaman birlikteliğimizi ve inancımızı kaybetmedik. Birlikte yola çıktık, azimle çalıştık ve demokrasinin en güzel göstergesi olan seçimi, hak ederek kazandık. Sorumluluklarımızın daha da arttığı bu dönemde halkımız için çok daha fazla çalışacağız. Bu ülkeyi seven, bu ülkeye katkı koymak isteyen herkesle bu yolda yürüyeceğiz. Sandığa gidip oy kullanan halkımıza teşekkür ederim, alnımızın akı ile kazandığımız bu zafer hepimizindir.”

Ersin Tatar’ın Kıbrıs Türk halkının, hukukunu ve hürriyetini kararlılıkla savunacağına ve adamızda adil ve kalıcı bir çözüme ulaşılabilmesi için her türlü yapıcı çabayı göstereceğine de inanç belirten Çavuşoğlu, mesajının sonunda “Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Kıbrıs Türk Halkına daha huzurlu, daha güvenli ve refah bir hayat için en büyük çabayı harcayacağına inancım tamdır.” ifadelerine yer verdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.