ÖNCEDEN ÇALIŞTIĞI İŞ YERİ ADINA BİR TAKIM ÖDEMELER TESLİM ALARAK TASARRUFUNA GEÇİREN KİŞ TUTUKLANDI

ÖNCEDEN ÇALIŞTIĞI İŞ YERİ ADINA BİR TAKIM ÖDEMELER TESLİM ALARAK TASARRUFUNA GEÇİREN KİŞ TUTUKLANDI
16 Ekim 2020 Cuma 15:17

banner9

Girne’de önceden çalıştığı iş yeri adına bir takım ödemeleri teslim alan ve tasarrufuna geçiren A.Y. (E-39) tutuklandı.
Polis açıklamasına göre, A.Y’nin  1.07.2020 – 29.09.2020 tarihleri arasında, iş yeri adına yaptığı işlerin karşılılığında  5.900 TL nakit parayı tasarrufuna geçirdiği olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
TASARRUFUNDA DONDURULMUŞ AV HAYVANI VE YABANİ KUŞ BULUNDURMAK    
İnönü’deki evinde polis tarafından yapılan aramada av hayvanı ve yabani kuş bulunan M.S. (E-48) hakkında yasal işlem başlatıldı.
Polis açıklamasına göre dün saat 11:00 sıralarında, büyük av ve birinci ince av sezonunun kapanmasından 90 gün geçmiş olmasına rağmen, tasarrufunda dondurulmuş av hayvanı olan 4 adet ova tavşanı, 3 adet keklik, 124 adet cikla, 1 adet yaban tavuğu ile av hayvanı dışında olan 3 adet çavuş kuşu, 4 adet arı kuşu ve 9 adet bayağı toygar (tarla) kuşunu tasarrufunda bulunduran M.S ile ilgili soruşturma devam ediyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.