Saner kendini izole etti

Başbakan Ersan Saner, bu sabah programına katıldığı gazeteci Aytuğ Türkkan’ın PCR testinin pozitif çıkması üzerine kendini izole etti.

Saner kendini izole etti
05 Mayıs 2021 Çarşamba 22:29

banner9

Başbakan Ersan Saner, bu sabah programına katıldığı gazeteci Aytuğ Türkkan’ın PCR testinin pozitif çıkması üzerine kendini izole etti.

Başbakan Saner konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bu sabah programına katıldığım gazeteci Aytuğ Türkkan’ın PCR testinin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunuyorum. Öncelikle gazeteci kardeşimiz Türkkan’a geçmiş olsun dileklerimi  iletirken değerli halkımızın bu durum sonrasında kendimi toplumdan izole ettiğimi bilmesini istiyorum. Çift doz aşılı olmama ve sürekli PCR testi yaptırmama rağmen, sağlık personelimizin önerilerine uyacak ve inşallah en kısa sürede tekrar halkımızın arasına döneceğim.

Bu süre içinde hükümet çalışmalarının aksamaması için gerekli önlemleri almış bulunmaktayız. Olayın duyulmasından bu yana şahsıma gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür eder, herkese sevgi selam ve saygılarımı sunarım.”

Gazeteci Aytuğ Türkkan, bugün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada kontrol amacıyla yaptırdığı PCR testinin pozitif çıktığını belirtmişti.   Türkkan, Başbakan Saner’in yanısıra eski cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın da temaslı konumunda olduğunu kaydetmişti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.