Tatar "Uzlaşıcı olmalı"

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için Ulusal Birlik Partisi (UBP) Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar, Şehit Tuncer İlkokulu 140 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Tatar "Uzlaşıcı olmalı"
18 Ekim 2020 Pazar 12:06

banner9

Oy kullanma işleminin ardından basına demeç veren Tatar, seçimin ilk turunda yüzde 58’lik bir katılımın olduğunu hatırlatarak bunun çok az bir oran olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ‘erken seçimi’ olmadığını vurgulayarak halkı sandığa davet eden Tatar, bu seçimin yüksek bir katılımla gerçekleşmesinin öneminin altını çizdi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI ELİNİ ÇABUK TUTSUN, KARANTİNASI BİTEN VATANDAŞ DA OYUNU KULLANABİLSİN”

Karantinalarını tamamlayan vatandaşların da bu seçime katılım gösterebileceğini aktaran Tatar, sağlık çalışanlarının, bugün yapılacak testler konusunda hızlı olmaları gerektiğini, böylece karantinası tamamlanan vatandaşların da oy vermek üzere sandık başında olması gerektiğini ifade etti.

Ülkedeki vaka sayısına işaret eden Tatar, “Pandemi yok gibi bir durumdayız ve oy kullanma merkezlerinde alınan önlemler ortadadır” diyerek halkın sandık başına gitme konusunda tereddüt etmemesi gerektiğini söyledi.

“BÜTÜNLEŞTİRİCİ, UZLAŞICI, HERKESİN CUMHURBAŞKANI OLACAK KİŞİYİ SEÇMELİYİZ”

“Önemli olan irademizi yansıtıp dünyaya mesaj vermektir” diyen Tatar, “Bugüne kadar doğru kararın ne olduğunu anlatmaya çalıştık; bütünleştirici, uzlaşıcı, herkesin cumhurbaşkanı olacak kişiyi seçmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Son olarak sözlerini, süreç içerisinde emek veren herkese teşekkürlerini sunarak tamamlayan Tatar, “İnşallah, geleceğe umutla bakan bir Cumhurbaşkanı ile yolumuza devam ederiz” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.