UBP Genel Başkanı Başbakan Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar Lapta Huzurevi’ni ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

UBP Genel Başkanı Başbakan Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar Lapta Huzurevi’ni ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
07 Ekim 2020 Çarşamba 17:01

banner9

Yaşlılarla sohbet eden Sibel Tatar, ziyareti sırasında yaşlılara çeşitli hediyeler de takdim etti.

Lapta Huzurevi yetkilileri hem anlamı ziyareti hem de merkeze ve yaşlılara katkıları için Sibel Tatar’a teşekkür etti.

Yetkililer, Pandemi sürecinde yaşlıları daha da fazla korumak gerektiğine dikkati çekerek, huzurevi personelinin özverisi ile yaşlıların en iyi şekilde korunmakta olduklarını ifade ettiler.

Yetkililer, Yaşlıların daha sağlıklı koşullarda, daha çağdaş binada yaşamlarını sağlamak gerektiğini, mevcut projelerin bitirilmesi için Sibel Tatar’ın da katkılarımın önemli olacağını söyledi.

Başbakan Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar da, incelemelerin ardından, çalışmaları takdir ettiğini belirtti.

Tesiste bazı eksiklikler gözlemlediğini aktaran Tatar, Yeni Huzurevinin yakın zamanda tamamlanması için elden gelen katkıyı koyacaklarını vurguladı.

Huzurevi’nde yaşlılara gayet iyi bakıldığını belirten Sibel Tatar, tesisi gelecek günlerde de ziyaret edeceğini, eksikliklerin takipçisi olacağını sözlerine ekledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.