UBP Taşkınköy Örgüt Başkanı Cemal Esemen tebrik mesajı yayımladı

UBP Taşkınköy Örgüt Başkanı Cemal Esemen tebrik mesajı yayımladı
20 Ekim 2020 Salı 09:42

banner9

Ulusal Birlik Partisi Taşkınköy Örgüt Başkanı Cemal Esemen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın yeni dönemde halkı kucaklayan ve toplumsal uzlaşıyı sağlayacak bir yol izleyeceğini belirtti.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Başbakan Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından mesaj yayınlayan Ulusal Birlik Partisi Taşkınköy Örgüt Başkanı Cemal Esemen şu ifadelere yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri artık geride kalmıştır. Bir seçim dönemi iyisiyle kötüsüyle sona ermiştir. Bundan sonra bize yakışan ülkemizi daha ileriye taşıyacak adımları el birliği ile atmaktır. Bu noktadan hareketle yeni Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’ın halkımızı kucaklayıcı, toplumsal uzlaşı içerisinde hareket edeceğinden eminim. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.