Acil Durum Hastanesi İnşaatı Son Sürat Devam Ediyor

Acil Durum Hastanesi İnşaatı Son Sürat Devam Ediyor
11 Eylül 2020 Cuma 16:41

banner9

Acil Durum Hastanesi inşaatı son sürat devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başbakan Ersin Tatar seçimi önceleyen bir anlayışla değil, hükümet olma sorumluluğumuzu asla unutmadan halkımızın sorunlarının ortadan kaldırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

Tatar açıklamasında şöyle dedi;

hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan ve Türkiye’de adamıza gönderilen su ile ilgili yaşanan sıkıntının aşılması çalışmalarını Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’la birlikte Mavi Vatanın önemli bir noktasında yerinde inceledik. İyi haberi birlikte müjdeledik. 25 Eylül tarihinde su sıkıntımız bitiyor. Bugün ise küresel bir kriz olarak devam eden ve ülkemizi de ciddi şekilde etkileyen Pandemi Mücadelemize büyük katkı sağlayacak Acil Durum Hastanesi’nin yapım çalışmaları ile ilgili yetkililerden gerekli bilgi aldım. İnşaat son hızla devam ediyor. Yapılan hızlı çalışmalar inşaatın Öngörülen tarihte tamamlanacağını gösteriyor . Hastane odalarının kurulum aşamasına geçildi. Tüm bunların yanında Bilim insanlarımız önümüzdeki günlerde alınan ek tedbirlerle vaka sayılarında da azalmaların yaşanacağını öngörüyor...Kimsenin kuşkusu olmasın. Halkın sağlığının korunması adına gerekli tüm tedbirleri almaktan çekinmeyeceğiz. Birinci dalgada o günün şartlarına uygun olan tüm tedbirleri aldık ve başardık, bugün de bugünün şartlarına uygun gerekli tüm tedbirleri devreye soktuk ve yine birlikte başaracağız.


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.