Ambulanslar hasta taşıdı

Ambulanslar hasta taşıdı
04 Eylül 2020 Cuma 23:25

banner9

Sağlık Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada 3 yerli vaka olduğunu açıklarken, gecenin ilerleyen saatlerinde yerel vaka sayısında ciddi artış yaşandı.

Haber Kıbrıs Haber Merkezi’nin. derlediği bilgilere göre, Dafne Güzellik Merkezi çalışanı pozitif vakanın, Vadili’de temas ettiği okul sekreterinin ardından, bölge tiyatrosunda görev yapan bir lise öğrencisi ve annesi de pozitif tespit edilerek Covid 19 tedavisi için hastanede karantinaya alındı.

Vadili- Akdoğan bölgesinde çok sayıda temaslı ambulanslarla karantina otellerine taşınıyor. Vadili köyünde ciddi bir hareketlilik yaşanırken, yeni pozitif vaka sayısının artmasından korkuluyor. Dün pozitif olarak tedavi altına alınan Güzelyurt Belediyesi çalışanının eşi ve iki çocuğu da PCR testleri pozitif çıkması üzerine hasteneye getirildi ve tedavilerine başlandı.

Dün akşam ise, adada uzun süredir görev yapan rütbeli bir asker ile Girne’de faaliyet gösteren Bogato isimli barda çalışan Afrika kökenli bir personel pozitif olarak tespit edilmiş ve tedavilerine başlanmıştı.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı resmî rakamlara ek olarak gelişen yeni pozitif vakalarla ilgili yeni açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

Haber Kıbrıs


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.