Arıklı: “Çoklarının canı yanacak, yapısal dönüşümün tek adresi biziz"

Arıklı, YDP olarak ülkede reformları, yapısal değişimi sağlayacak tek parti olduklarını iddia ederek "Çoklarının canı yanacak, feveran edecek ama bunu yapacağız. Faturasını da ödeyeceğiz" dedi. Mevcut hükümetin beyinlerde bittiğini de sözlerine ekleyen Arıklı, "halka da kendilerine de işkence ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Arıklı: “Çoklarının canı yanacak, yapısal dönüşümün tek adresi biziz"
19 Ağustos 2020 Çarşamba 15:59

banner9

Ada TV'de konuşan Arıklı “Sol partiler iktidara geldiklerinde düzene uyarak diğerlerinin yaptıklarını yaptılar. Biz evet toplumun en alttakilerin, ezilenlerin ötekileştirilenlerin partisidir. Biz bunların sözcüsü olmaya talibiz. YDP, bu seçimde herkesi şaşırtacak bir netice elde edecek. O zaman bazılarının yüzü kızaracak. YDP son derece emin adımlarla ilerliyor. Bize iki kez iktidar olma şansı geldi. İkisinde de temel prensiplerimizi ortaya koyduk. Reformları ortaya koyarak yapısal değişimi sağlayacak tek parti biziz. Çoklarının canı yanacak, feveran edecek ama bunu yapacağız. Faturasını da ödeyeceğiz.” diye konuştu.

Kıbrıs Postası


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.