Dikkatsizliği kaza getirdi

Mağusa’da sabahın erken saatlerinde dikkatsizliği nedeni ile kullanımındaki aracın kontrolünü kaybeden araç sürücüsü otobüs durağına çarptı.

Dikkatsizliği kaza getirdi
26 Eylül 2020 Cumartesi 12:25

banner9

Mağusa’da sabah 04.30 sıralarında 26 yaşındaki Saud Azam Ansarı, kullanımındaki HM 848 plakalı aracın kontrolünü kaybederek çöp konteyneri ve hemen yanında bulunan otobüs durağına çarptı.

Kazada yaralanan olmazken, maddi hasar oluşan kaza ile ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza, saat 04.30 raddelerinde Gazimağusa'da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, Güney istikametine doğru seyreden Gazimağusa'da sakin Saud Azam Ansarı’nin yönetiminde bulundurduğu HM 848 plakalı salon araç ile Sakarya Çemberi’ni geçip Meyve Sebze Sepeti isimli iş yeri önlerine geldiğinde dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağındaki Gazimağusa Belediyesi’ne ait plastikten mamül yeşil çöp konteynerine ve hemen yanında bulunan otobüs durağına sol ön kısmı ile çarpması sonucu meydana geldi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.