Esemen'den tam destek

Esemen'den tam destek
24 Eylül 2020 Perşembe 10:16

banner9

Ulusal Birlik Partisi Taşkınköy Örgüt Başkanı Cemal Esemen yaptığı yazılı açıklamayla Cumhurbaşkanı Adayı, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar’ın yanında olduklarını vurguladı.

Esemen yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Ülke olarak gerek pandemi süreci gerekse de etrafımızda yaşanan gerginliklerden dolayı sıkıntılı günlerden geçmekteyiz. Mart ayının başından beri aldığı önlemler ve süreci doğru yönetmesiyle Kıbrıs Türk Halkı’nın en büyük şansı UBP Genel Başkanı Başbakan Ersin Tatar olmuştur. Türkiye ile iyi ilişkiler içerisinde olması ülkemize ekonomik ve altyapı yatırımı olarak bir çok katkı sağlamıştır. Sağlık alanında malzeme ve ilaç eksikliğinin yaşanmaması, 100 yataklı pandemi hastanesinin kurulması, bir çok bölgede yapımı devam eden devlet hastanelerinin inşaatının sürmesi Başbakan Ersin Tatar önderliğinde kurulan hükümetin başarısıdır. Geçmiş hükümet döneminde enkaz halinden alınan ekonominin düzlüğe çıkması, maaşların ödenmesi, esnafa çok uygun şartlarda kolay kredilerin sağlanması üreticilerimize can suyu olmuştur. Pandemiye rağmen 30 Bin öğrenciyi de adaya getireceğini açıklayan Başbakan Tatar zor günlerin altından nasıl kalkılacağını popülist politikalar yapmadan tüm kesimlere göstermiştir. Şimdi sıra artık Doğu Akdeniz’de ki haklarımızı Anavatanımız Türkiye ile birlikte almaya geldi. Bunun içinde masada Kıbrıs Türk Halkı’nın haklarını sonuna kadar savunacak, Türkiye ile iyi ilişkiler içerisinde olacak bir Cumhurbaşkanı’na ihtiyaç vardır. Bu da şüphesiz Kıbrıs Türk Halkı’nın bağrından çıkan geçmişi tertemiz ve ülke sevdalısı bir lider ile mümkündür. O isim ise bizden biri olan halkın adamı Cumhurbaşkanı adayımız Ersin Tatar’dır. Şimdi sıra söz Kıbrıs Türk Halkı’nda. 11 Ekim’de sandığa giderek görevimizi yapacağız ve Başbakanımız, Genel Başkanımız Ersin Tatar’ı Cumhurbaşkanlığı makamına taşıyacağız.

UBP Taşkınköy Örgüt Başkanı

Cemal Esemen


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.