Foder’den Telsim’e Ziyaret

Foder’den Telsim’e Ziyaret
02 Eylül 2020 Çarşamba 15:50

banner9

Kuzey Kıbrıs’ın en eski fotoğraf derneği olması yanında üretken, bir çok projeye imza atan, sergiler açan ve uluslararası fotoğraf yarışmlarında başarı gösteren FODER pandemi nedeniyle ara verdiği çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) 22 Temmuz 2020 tarihli olağan Genel Kurul sonrsı ilk ziyaretini  Telsim ile gerçekleştirdi.

Foder yönetim Kurulu ve Telsim yetkililerinin hazır bulunduğu toplantıda, pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen ve yarım kalan fotoğraf projeleri görüşldü. Ayrıca görüşmede Derneğin  çalışmalarının aksamamsı ve üyelere yönelik eğitimlerin dijital ortamda online olarak sürdürülmesine yönelik de, Teslim’den iletişim sponsorluğu konusunda destek sözü alındı. Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, “FODER ile birlikte çocuk temalı fotoğraf yarışmalarını düzenliyor olmanın hem fotoğraf sanatını desteklemek hem de seçilen konuların çocuklar üzerinde bir farkındalık yaratması açısından büyük faydalar sağladığını söyledi. Tanpınar, “Bu yeni dönemde sanatın devamlılığını sağlamak için, Telsim olarak elimizden geleni yapıyoruz, yeni normalde yeni projelerle işbirliğimiz devam edecektir.” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.