Kombos: Türkiye’den gelen su bizler için büyük şans

Kombos: Türkiye’den gelen su bizler için büyük şans
21 Mart 2021 Pazar 21:18

banner9

İş İnsanı ve Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi Üyesi Cihan Kombos 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ülkede su kaynaklarının kısıtlı olduğunu belirten Kombos Türkiye’den borularla getirilen suyun KKTC açısından bir şans olduğunu söyledi.

Başta Güzelyurt olmak üzere tüm ülkeye bu suyun dağıtılarak sulu tarıma geçilmesinin elzem olduğunu kaydeden Kombos bu şekilde gayri safi milli hasılanın da artacağını söyledi.

Kombos mesajında şöyle dedi;

Küresel su sorununa karşı su kaynaklarımızın iyi yönetimini ve sürdürülebilirliğini sağlamak en öncelikli görevimiz. Gelecekte oluşabilecek risklere karşı bugünden önlemimizi alalım, suyumuzu verimli kullanalım. Sular boşa akmasın geleceğimiz kurumasın. İleride küresel ısınmayla birlikte sorun yaşamak istemiyorsak kullandığımız suları tasarruf ederek kullanmalı su kaynaklarımızı kimyasal maddelerle kirletmemeliyiz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.