Kombos: Yarışan 5 Adayı da; Can-ı Gönülden tebrik ediyorum

Kombos: Yarışan 5 Adayı da; Can-ı Gönülden tebrik ediyorum
01 Kasım 2020 Pazar 17:07

banner9

Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi Üyesi Cihan Kombos “seçim bittiği anlarda; sarıldık, kucaklaştık ve hep bir ağızdan dedik ki: “KAZANAN UBP’dir” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Kombos şu ifadelere yer verdi;

Dün: çok kalabalık; coşku ve heyecan dolu, bir kurultay gerçekleştirdik. Biz; ne kadar büyük ve güçlü bir parti olduğumuzu; yine göstermiş olduk. Seçim bittiği anlarda; sarıldık, kucaklaştık ve hep bir ağızdan dedik ki: “KAZANAN UBP’dir”.

Ben; PARTİ MECLİSİ ÜYESİ: CİHAN KOMBOS Olarak; Yarışan 5 Aday’ı da; Can-ı Gönülden tebrik etmek istiyorum. Medeni Cesaretleri ve Kurultaya koydukları katkıdan dolayı; hepsini yürekten kutluyorum. Özellikle;

2.tura kalan değerli abilerimizden ikisini de; bir kez daha alkışlıyorum. Seçimi 1.olarak tamamlayan: Sn.Dr.FAİZ SUCUOĞLU’nu ve sonrasındaki Sn.HASAN TAÇOY’u; hürmet ve saygı ile kucaklıyorum. Gelen hafta yapılacak olan:2.TUR SEÇİM’inde; başarılar diliyorum.

Hepsi; bu partinin bağrından kopan ve yıllarını UBP’ye harcamış olan; birbirinden değerli isimler. HEPSİ BİZİM; HEPSİ EVLADIMIZ, KARDEŞİMİZ, ABİMİZ’dir. HEPSİ; bu büyük ve geniş ailenin bir parçasıdır, bir değeridir.

Dün; UBP’li olmaktan bir kez daha gurur ve şeref duydum. Sonsuza dek, ölünceye kadar; hep UBP’li olmaya devam edeceğim. Kaç genel başkan daha gelip, geçecek; kaç genel sekreter veya kaç hükümet kabinesi daha. Yine kurultaylar olacak; adaylar yarışacak; birileri kazanacak ve birileri hüzünlenecek.

Kurultay bitecek; herkes birbirine sarılacak ve yeni doğan günde; GÜNEŞ yine bizim için doğacak. Çünkü biz; her sarsıntıda sallansak da; küllerinden yeniden doğmasını bilecek kadar; birbirine gönülden bağlı, kopamayacak kadar güçlü bağlarla kenetlenmiş; bir yumruk haline gelen: Çok ama çok güzel bir AİLE’yiz.

Biz: ULUSAL BİRLİK PARTİLİ’yiz.Biz; bu topraklara ve vatanımıza; yürekten bağlıyız. Tabiri caiz ise; AŞIĞIZ adeta. Biz: BİR’iz ölümüne; tek nefes, tek kalemiz. Biz; kökleri 1976’larda kalmış; bayrağına sevdalı, millet kavramını içine sindirmiş ve halkına çan’ını adamış: en önemli siyasi partiyiz. Bu ülkenin; sesi, nefesi ve yarınlarıyız.

GELECEĞE; kararlılıkla ve inatla yürümeye devam edeceğiz. GÜNEŞ gibi doğacağız; istikballere. Biz: UBP’yiz; dosta, düşmana karşı. 12.000 üyeye sahip, en sağlam temellere oturtulmuş bir tabanı olan ve dünyaya meydan okuyan: BÜYÜK UBP. Gerisi teferruat sanırım.

Çıkan sonuç: Partimiz teşkilatlarına, tüm örgütlere ve ülkemize; HAYIRLI-UĞURLU OLSUN. EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, SEVGİMİZ, YOLUMUZ VE BERABERLİK HEDEFİMİZ: ULUSAL’dır...


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.