Naim cinayeti ile ilgili tutuklanan Ülgü tutuklu yargılanacak

Naim cinayeti ile ilgili tutuklanan Ülgü tutuklu yargılanacak
06 Temmuz 2020 Pazartesi 20:39

banner9

Gökhan Naim’in öldürülmesi ile ilgili olarak 19 Haziran tarihinde tespit edilerek tutuklanan Cemil Ülgü hakkındaki polis soruşturması tamamlandı.

Naim’in öldürülmesinin ardından yürütülen “taammüden adam öldürme”, “adam öldürme”, “silahlı soygun”, “kanunsuz ateşli silah taşıma tasarrufu”’, “kanunsuz patlayıcı madde taşıma tasarrufu ve meskûn mahalde ateş açma” suçları ile ilgili soruşturmada zanlının söz konusu suçlarda “ feri fail” yani “ suçu örten şahıs olduğu tespit edildi.

Zanlı Ülgü’nü, hakkındaki soruşturmanın tamamlanmasının ardından bugün huzuruna çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılanmak üzere 1 ayı geçmemek koşulu ile cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Polis Naim cinayeti ile ilgili yürüttüğü soruşturmada Gökhan Naim’in öldürülmesi ve tasarrufundaki içi para dolu çantanın çalınıp, Zahid Masood’a verildikten sonra ayni gün Girne Bahçeli’de zanlı Cemil Ülgü’ye verildiğini tespit etti.

19 Haziran 2020 tarihinde derdest emri gereği Girne’de tutuklanan zanlının izahatında para dolu çantayı Girne’de tanımadığı Pakistan uyruklu bir kişiye teslim ettiği, olayın cinayet olduğunu öğrendikten sonra ise Zahid Masood’tan korkup, polise gidemediğini söylediği öğrenildi.

Kıbrıs Postası


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.