Sancar: Hedef Saray

Sancar: Hedef Saray
16 Ekim 2020 Cuma 21:56

banner9

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin güçlü sivil toplum örgütlerinden oluşan Milli İradeye Saygı Platformu Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde tavrını netleştirdi.

15 STK adına açıklama yapan  Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı  Talip Sancar  “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne inanan Anavatan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile bir ve bütün olan bayrağına ve ezanına sahip çıkan taraftayız” dedi.

Hedefi Milli İradenin merkezi olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı olarak gösteren Sancar açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

15 derneğin birleşimiyle kurulan Milli İradeye Saygı Platformu her daim milletin iradesine saygı duymuştur. Milletin tercihine saygı duymuş ve devletinin yanında olmuştur. Bu minvalde yine halkımızın tercihinin yanında olmaya devam edecektir. KKTC’nin dünyaya açılan tek kapısı olan Cumhurbaşkanlığı seçimi 18 Ekim’de Pazar günü gerçekleşecektir. Bizler bu seçimde tarafız, tarafımız milli ve manevi değerlere sahip çıkanın yanıdır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne inanan Anavatan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile bir ve bütün olan bayrağına ve ezanına sahip çıkan taraftayız kamuoyuna saygıyla duyurulur.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.