Serdar Denktaş: "Ersin Tatar, Gezici'ye prim vererek kendi halkını kandırmaya çalışıyor"

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Serdar Denktaş, Gezici Araştırma’nın, Kıbrıs Türk halkının iradesine ‘nafile bir şekillendirme’ çabasında olduğunu ancak asıl üzüntü verenin, "Gezici'ye prim vererek kendi halkını kandırmaya çalışması” olduğunu ifade etti.

Serdar Denktaş: "Ersin Tatar, Gezici'ye prim vererek kendi halkını kandırmaya çalışıyor"
24 Eylül 2020 Perşembe 13:20

banner9

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Serdar Denktaş, ‘Gezici Araştırma’nın yayınladığı son ankete ilişkin konuşarak, “Gezici Araştırma bilindik saçmalıklarından bir yenisi ile Kıbrıs Türk Halkının iradesini nafile bir şekilde şekillendirme çabalarının devam ettiğini gülerek izliyoruz” dedi.

“ASIL ÜZÜNTÜ VEREN, TATAR’IN HALKI KANDIRMAYA ÇALIŞMASI”

Denktaş, “asıl üzüntü verenin, ülkeyi yönetmek konusunda iddiası olan ve halen hükümetin başındaki Ersin Tatar’ın bu manipülatöre prim vererek kendi halkını kandırmaya çalışması” olduğunu belirtti.

“TATAR’IN YALAN SÖYLEME VE SÖYLETME ÇABASI, HALKA İHANETTİR”

Tatar’ın, Kıbrıs Türk halkının verdiği bir makamı işgal ettiğini ve “halka sistematik bir şekilde yalan söyleme ve söyletme çabası içinde olduğunu” savunarak, “Tatar’ın bu çabası, bu halka yapılabilecek en büyük kötülüktür, hatta ihanettir” dedi.

“HALKI APTAL YERİNE KOYANLARA, YİNE HALK, 17 GÜN SONRA CEVAP VERECEKTİR”

Kıbrıs Türk insanının “bu yalanları ve Ersin Tatar’ın son çırpınışlarını görebilecek kadar akıllı” olduğunu söyleyen Denktaş, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Halkı aptal yerine koyanlara yine halkın sandıkta gereken cevabı tam 17 gün sonra vereceğinden hiç şüphem yoktur.”

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Denktaş, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.