Serhat Akpınar sosyal medyadan öğrenciler için seslendi

Serhat Akpınar sosyal medyadan öğrenciler için seslendi
06 Aralık 2020 Pazar 21:31

banner9

Öğrencilerden karantina ücreti alınacağının açıklanmasının ardından üniversite yönetimleri harekete geçti.

Bu uygulamanın öğrenci dostu ADA programına zarar vereceği ifade edilirken öğrencilerle ilgili karantina ücreti kararının gözden geçirilmesi talep edildi.

Üniversiteler Birliği Başkanı ve Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve  Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na çağrıda bulundu.

Akpınar paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Öğrencilerimizin panik dolu mesajlarına yanıt arıyoruz ! Öğrenci dostu ADA programında Bakanlar Kurulu Kararı ile karantina ücreti alınmayan öğrencilerden ücret alınacak ! Yüzlerce öğrenci biletleri alınmış ve mağdur ! Bu konuda yardımcı yaklaşımlarınızı bekliyoruz Sn . Cumhurbaşkanım Ersin Tatar ve  Milli Eğitim Bakanımız Sn . Nazım Çavuşoğlu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.