Sibel Tatar Güzelyurt Bölgesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Sibel Tatar Güzelyurt Bölgesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
01 Ekim 2020 Perşembe 09:08

banner9

Başbakan Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Güzelyurt’ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi, sivil toplum örgütleri ve sosyal amaçlı kuruluşlarla bir araya geldi.

Sibel Tatar, Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü ve Binatlı Spor Kulübü Kadın Temsilcileri’nden faaliyetleri hakkında bilgi alırken, Kalkanlı Yaşamevi’nde incelemelerde bulundu.

Ziyaretleri sırasında bir kez daha Güzelyurt’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sibel Tatar, KKTC’nin cennet bahçesi Güzelyurt’un çok daha güzel bir geleceği hak ettiğine vurgu yaptı.

Yıllarca Güzelyurt için “verildi verilecek” dedikodularına tutsak edildiğine işaret eden Sibel Tatar, üretken ve güler yüzlü insanlarıyla, misafirperverliği ile Güzelyurt’un bölgesine sahip çıktığını gördüğünü söyledi.

Sibel Tatar, “ Malum çok önemli bir seçime gidiyoruz. Çok kritik bir seçim... Doğu Akdeniz’deki gelişmeler bir yanda, Pandemi ve ekonomik çalışmalar diğer yanda... Ve en önemlisi de,en kritik dönemeçte her fırsatta yanımızda olan Türkiye ile kavgalıymışız gibi bir görüntü verilmek isteniyor. Bizler Türkiye ile iyi ilişki içerisinde, sadece Kıbrıs Konusunda değil, Mavi Vatandaki haklarımız için de, ekonomik yapılanmamız için de, sağlık altyapımız için de çalışmak durumundayız. İşte bu seçim bu fırsatı bize veriyor. Sizlerden yeni ama güvenli bir gelecek için destek istiyoruz” dedi.

Kadın dayanışmasının her alanda önemine vurgu yapan Sibel Tatar, Spor Kulüpleri içerisinde kadın çalışmalarına yer verilmesini çok farklı ve değerli bulduğunu sözlerine ekledi.

Sibel Tatar, Kalkanlı Yaşamevi’ni ziyareti sırasında da çalışmalarla ilgili bilgi alırken, sosyal devlet anlayışını her alanda uygulamanın önemine işaret etti.

Tatar, özel hizmet kurumlarına destek olmak için, çeşitli faaliyetler planladıklarını da ifade etti.

Tatar ayrıca yanında getirdiği hijyen malzemelerini de Kalkanlı Yaşamevi yetkililerine teslim etti.

Güzelyurt temasları çerçevesinde esnaf ile de görüşen Sibel Tatar bölge halkından alışveriş yaptı hatırlarını sordu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.