Soyer’den, Nami’ye İnce Gönderme

Soyer’den, Nami’ye İnce Gönderme
07 Şubat 2021 Pazar 22:06

banner9

UBP MYK Üyesi Aydın Soyer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı eleştiren CTP milletvekili Özdil Nami’ye yanıt verdi.

“Sn Akıncı haftada bir Trump ile Gönyeli'de meyhaneye ayda, bir de Kraliçe Elizabet ile bruncha giderdi” diye hiciv de bulunan Soyer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Sn. Özdil Nami, Sn Tatar'in 100 gün boyunca hiç bir lider tarafından kaale alınmadığını ifade etti. Zaten kendisinin de müzakereciliğini yaptı. Sn Akıncı haftada bir Trump ile Gönyeli'de meyhaneye ayda, bir de Kraliçe Elizabet ile bruncha giderdi. Bu arada herhalde BM Genel Sekreteri Portekiz'in bir köyünde muhtar, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı da Londra'nın bir semtinin azası!!


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.