Talip Sancar'dan Yunanistan'a ve işbirlikçilerine sert tepki!

Talip Sancar'dan Yunanistan'a ve işbirlikçilerine sert tepki!
28 Ağustos 2020 Cuma 20:31

banner9

Türkiye ve KKTC’nin haklarını Akdeniz’de gasp etmeye çalışan batılı güçlere, Yunanistan’a ve işbirlikçilerine Milli İradeye Saygı Platformu Genel Başkanı Talip Sancar sert tepki gösterdi.

Yazılı bir açıklama yapan Sancar, Yunanistan ve onun destekçileri iyi bilmelidir ki ne verilecek tek bir karış toprağımız ne de bir bardak suyumuz var dedi.

Sancar açıklamasına şöyle devam etti;

Doğu Akdeniz’de KKTC ‘yi ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bir kaşık suda boğmaya çalışan Yunanistan ve onun şakşakçısı Avrupa birliği şunu iyi bilmelidir; Bizim kimsenin hakkında hukukunda gözümüz yoktur.Fakat 82 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti ve 300.000 Kıbrıslı Türk olarak kanımızın son damlasına kadar doğal kaynaklarımızı koruyacağız, korumaya da devam edeceğiz. Kimsenin ne toprağında ne vatanında gözü olmayan bizler için bu baskıcı ve sömürgeci harekete dur demenin zamanı gelmiştir. Gerek askeri gerekse de diplomasi kanallarının hepsinin çalışmasının elzem olduğunu belirtir, saygılar sunarım.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.