Tatar, Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde temaslarını sürdürdü

Tatar, Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde temaslarını sürdürdü
27 Ağustos 2020 Perşembe 16:32

banner9

Sanayici ve üretici sektörünün güncel konularla ilgili görüşlerini alan Tatar, KKTC'nin izolasyonlara rağmen dünya standartlarında markalaşmış ürünler yaratmayı başarabildiğine vurgu yaptı.

Ekonominin çarklarını pandemiyi de dikkate alarak döndürmeye çalıştıklarını ifade eden Tatar, "Herşeyin başı sağlık diyoruz. Sağlık Bakanlığımızın ve sağlık çalışanlarımızın özverisi ortada... Bununla paralel ekonomiyi de durdurmadan, belki de yeni önlemlerle yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Tatar, "Hala bir takım sıkıntılar var ama başka ülkelere kıyasla KKTC daha rahat bu sıkıntıları yönetiyor. Öğrenci sayısında artışı sağladık. Yaklaşık 9 bin öğrenci bekliyoruz. Gençleri n sağlık içinde gelmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarı hepimizindir" Diye konuştu.

Gelecek için Üretim vurgusunu yineleyen Tatar, eldeki imkanlarla üreticiye destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.