Erdoğan'dan Rize'de flaş açıklamalar.

15 Ağustos 2020 Cumartesi 19:42

banner9

Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Teşkilatı ile bir araya geldiği toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Döviz kurundan medet uman CHP zihniyetine boyun eğmeyeceklerini vurgulayan Başkan Erdoğan, Doğu Akdeniz'le ilgili altı çizilmesi gereken ifadeler kullandı. Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'nin 23 Ağustos'a kadar faaliyetlerini sürdüreceğini belirten Erdoğan, en ufak tacizde gereken cevabın verileceğini söyledi..

ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A TEPKİ

Yunanistan bu yaklaşımına devam ederse gereğini yaparız.

Oruç Reis 23 Ağustosa kadar faaliyetlerine devam edecek. En küçük tacizde bulunulması halinde gereken cevabı vermekten asla çekinmeyeceğiz. Yunanistan'dan beklentimiz, birilerinin kışkırtmasıyla değil aklı selim hareket etmesidir. İçeride ne kadar güçlü olursak dışarıda da o kadar güçlü ve etkili oluruz. Bugüne kadar yumuşatıcı olduk. Ancak Yunanistan yaklaşımımıza aynı şekilde cevap vermiyor. Bu tarzı devam ettirlerse biz gereğini yaparız.

İlgili Galeriler
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.